06 76 401 687 | Agro Mini Diszkont Kft. - Kecskemét agrominidiszkont@gmail.com
Oldal kiválasztása

Gazdabolt

Egy modern gazdaboltnak ki kell tudni szolgálni a vásárlók többféle igényét is, aminek igyekszünk eleget tenni, így Kecskeméti gazdaboltunk több mint 2000 féle terméket kínál elérhető áron.

Nagy hangsúlyt fektetünk a hozzánk betérő vásárlók szakmai támogatására, a növényvédelmi szaktanácsadás így alapvető szolgáltatásunk mindenki számára.

gazdabolt

Megvásárolható termékek

Termékeink között a termőterületek gondozásához nélkülözhetetlen növényvédő-szerek, műtrágyák, tápoldatok egyaránt megtalálhatóak. Az általunk forgalmazott márkák a Fitohorm, Ferticare és a Yara termékei, melyek a talaj tápanyagigényét elősegítő termékek körét teljesen lefedik.

A tavasz közeledtével kibővített ZKI, Kertimag és Royal Sluis vetőmag kínálatunkkal várjuk a kiskert tulajdonosokat.

Gazdaboltunk Pedrollo és Leo típusú szivattyúk széles választékával is várja önt, illetve beszerezhetők hidrofor tartályok és alkatrészei, nyomáskapcsolók, tömlők és egyéb tartozékai. Amennyiben többre van szüksége egy szivattyúnál, látogassa meg öntözéstechnikai részlegünket, ahol kollégáink ingyenes szaktanácsadással várják.

Érdemes betérnie üzletünkbe, ha szövött drót, huzalok és huzalszeg, füstcsövek, csavarok, fittingek illetve az ezekhez szükséges szerszámok beszerzése a célja.

Kínálunk ezen felül köteleket, kötözőanyagokat, de megtalálja üzletünkben a különböző műanyag árukat is. Beszerezhet nálunk többféle fénystabil fóliát (TVK, Finn siló), vödröket, hordókat és szüretelőkádakat is.. Telephelyünkön PÉBÉGÁZ cseretelep működik.

Szintén keresett termékei mezőgazdasági áruházunknak a vegyi áru részleg, ahol tisztító- és fertőtlenítőszerek, munkavédelmi felszerelések, védőkesztyűk, festékek és tömítőanyagok állnak rendelkezésére.

Amennyiben Gazdaboltot keres Kecskeméten, keresse üzletünket, ahol a legkiválóbb termékeket találja versenyképes áron!

Képgaléria

Kapcsolat

Agro Mini-Diszkont Kft.

Cím: 6000 Kecskemét, Belsőnyír 97/1 (Ladánybenei út)
Telefon: 06 (76) 401 687
Mobil: 06 (20) 359 72 58
E-mail: agrominidiszkont@gmail.com

Nyitvatartás (H-P):
március 1 – október 31  H-P 7:00-17:00 
november 1 – február 28  H-P 8:00-16:00